Kök i alla prisklasser
Garderob i alla prisklasser
Dansk design och hög kvalitet
Dansk design och hög kvalitet
Upp till 25 års garanti
Upp till 25 års garanti
Gratis 3D-ritning
Gratis 3D-ritning

 
 
 
Vit Perle Skjutdörrar
Vit Perle Skjutdörrar
Vit Perle/Yellowstone Ek Walk In garderob
Vit Perle/Yellowstone Ek Walk In garderob
Svart Lacobel Skjutdörrar
Svart Lacobel Skjutdörrar
Bianco Högglans Skjutdörrar
Bianco Högglans Skjutdörrar
Grå Cashmere og Spegel Skjutdörrar
Grå Cashmere og Spegel Skjutdörrar
Satinerat Lacobel Skjutdörrar
Satinerat Lacobel Skjutdörrar

Hemligheten bakom AUBO


Hög kvalitet, genomtänkt design och prisvärda produkter är avgörande faktorer för det stadigt växande antalet kunder som väljer AUBO för att förverkliga sina drömmar om nytt kök, badrum, tvättstuga eller förvaring.

Hemligheten bakom AUBO

 

Vi väljer material med omsorg​


Ända från starten har det varit en tradition inom AUBO att göra affärer med västeuropeiska leverantörer och den traditionen håller vi fast vid. Vi känner dem och de bor nära oss och emellanåt tittar de förbi på fabriken i Aulum. Vi har samarbetat under så många år att vi arbetar och tänker likadant - och framför allt så har vi samma krav gällande kvalitet.

Material som ingår i ditt nya kök, badrum, tvättstuga eller garderob från AUBO

 

Danskt och familjeägt


"Jag tror att det är viktigt för våra kunder att de gör affärer med ett familjeägt företag och inte en stor butikskedja".​

Danskt och familjeägt

Våra kunder sägerCamilla & Michael

”Medan renoveringen pågick, åkte vi till Østen och lät AUBO stå för kontakten med hantverkarna."


Petter & Harald

”Vi valde medvetet en enkel design, som är i harmoni med huset. Och allt blev precis så som vi hade tänkt och hoppats.”


Cana Buttenschøn

”Argh men, jag tycker det är så snyggt.
Jag är så glad, så glad."


Anna & John

"Det viktigaste för oss var att vi kunde få det rätta. Ett sådant kök kan man ha i många år."


Hanne & Bjørn

”Det ser fantastiskt ut, och så är det rogivande för sinnet."


Therese & Carl Erik

Instagram:
#nyttkök #AUBO #belåtet


Ina & Martin

”Allt var bara lite bättre.
Sakerna verkade mer stabila än på andra ställen”.

Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.


Kontakta oss


Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her.

Hitta din nya garderob på AUBO


Ny skjutdörr gardarobe från AUBO

En garderob bör vara inte bara en garderob för förvaring av kläder. En bra garderob hjälper till att förlänga livslängden på dina kläder och dina grejer. En garderob säkerställer att dina kläder inte utsätts för alltför stora mängder damm och solljus eller krullas otillbörligt ihop. Naturligtvis måste garderoben vara funktionell, både vad gäller lagring och inredning, men det måste också visas på ett sätt som passar din personliga stil. På AUBO är vi experter på skjutdörrar.

Skjutdörr garderob för alla rum

Skjutdörrar är oerhört populära för nästan alla rum i huset; sovrummet, barn rummet, tvättstugan eller kontoret - ja, varhelst det finns behov av att utrymmet utnyttjas optimalt och på ett bra sätt. Speciellt om det inte finns så många kvadratmeter att öppna skåpsluckor eller bara för att skapa lagringsutrymme, som kan minimera och dölja röran.

Smart och funktionell

Skjutdörr garderober är både bra att titta på, och de är också super funktionella. Vi har mycket smart inredning. Allt från slipsutdrag till skohyllor, som du kan placera i din skjutdörr garderob. Samtidigt erbjuder vi skjutdörrar i individuella dimensioner (även för sluttande väggar) för att passa ditt hem exakt.

En uppsjö av möjligheter

Med AUBO skjutdörr garderob har du en uppsjö av alternativ i design och inredning.

Du har möjlighet att skapa en helt enhetlig linje i hela huset med identiska dörrar i både kök, bad, tvättstuga och garderob. Eller du har möjlighet att anpassa din garderob precis det utseende du vill skapa i till exempel sovrummet.

Oavsett vilken garderobslösning du väljer, är du säker på att hitta en som passar dig. AUBO skjutdörrar är skräddarsydda och tillverkade på beställning, vilket innebär att de tillverkas exakt som du önskar. Kör på som designer i samarbete med den lokala Aubo återförsäljare.

Bli inspirerad

På AUBO kan du hitta en hel del inspiration och idéer till din nya skjutdörr garderob. Letar du efter en exklusiv Walk In lösning  eller kanske en skjutdörr garderob för barn rummet? Se våra många olika modeller och design på www.aubo.se eller besök vår Instagram- eller Facebook-profil för mer inspirerande bilder. Din lokala AUBO-återförsäljare hjälper dig alltid att hitta rätt garderob enligt dina önskemål och behov.

Hitta din lokala återförsäljare

Om du behöver ytterligare inspiration eller behöver personlig rådgivning, besök din lokala AUBO-återförsäljare. Vi ser fram emot att presentera dig för många alternativ inom badrum, kök, tvättstuga och garderob. Vi trivs med att skapa en kreativ inredning av din nya garderob, som tar hänsyn till både funktionalitet och design. Med detta förslag kan du få en överblick över hur din garderob kommer att se ut i ditt hem.