Hemma hos Anna & John


Anna och John Knakkegaard från Klitmøller i Danmark åkte i början runt och letade på flera ställen. Tittade och rörde vid ytor, provade stängningsmekanismer och drömde om nya
föremål inom köksområdet för deras hem. Men en försäljare stack ut och gjorde ett extra professionellt intryck, berättar John Knakkegaard: ”Rune körde hem till oss för att ta mått och bilder. Såg vilka ramar som köket skulle passa in i. Det var det ingen annan som gjorde. Och så hade han massor av spännande idéer,” John Knakkegaard pekar på den extra raden av skåp, som butikschef Rune Slot Jensen från AUBO i Thisted hittade plats till.

”Om vi saknar en gaffel eller en tallrik, så är den här, till hands, när vi sitter och äter.” Men han kan inte bestämt säga om detta var orsaken till att valet föll på AUBO, eller om det var på grund av att han inte behöver oroa sig för när ett lock faller på de rengöringsvänliga ytorna eller den läckra köksdelen.

Anna och John Knakkegaard är väldigt nöjda med deras nya kök, och föll pladaskt för den anspråkslösa stämningen som de upplevde den första gången de steg in i butiken i Thisted. ”Vi blev bemötta av ett par alerta, relativt unga killar. Inte några sliskiga försäljningstyper, utan ett par dedikerade och hjälpsamma killar, som vet vad de pratar om,” säger John Knakkegaard, som varken fick eller ville ha det billigaste köket på marknaden. Eller det dyraste, för den sakens skull.

”AUBOs priser är rimliga, men det viktigaste för oss var att vi kunde få det rätta. Ett sådant kök kan man ha i många år. Det är lite som att köpa en snygg bil,” som han säger.
”Allt är så väl genomfört; sättet som handtagen sitter i luckorna och funktionaliteten. Det ser ut som om de aldrig kan gå isönder.”


Anna & Johns nya kök är i modell Gladstone Ek

 

 

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.