Hemma hos Camilla & Michael


AUBO skulle stå för inredningen.
Det var det enda som var säkert, långt innan 28-åriga Camilla Skovby och hennes två år äldre sambo Michael Nielsen från Valby diskuterade om de ville bo i ett hus eller i en lägenhet, kvalitetsbygge eller hantverkare, nytt eller gammalt: ”Mina föräldrar har ett AUBO-kök. Det är så snyggt, och kvaliteten är bra. Så det fanns det ingen tvivel om,” säger hon.

Då det unga paret under förra sommaren 2016 köpte deras nuvarande andelslägenhet, blev AUBO i Valby därför strax ombedda att leverera både kök-, bad- och garderobslösningar i vit glans och stål.

”Medan renoveringen pågick, åkte vi till Østen och lät Kenneth från AUBO stå för kontakten med hantverkarna. Det gjorde han bra,” minns Camilla Skovby, som aldrig saknade varken samarbetsförmåga eller inspiration från sin leverantör. ”Kenneth hjälpte oss jättemycket. Allt var möjligt. Så upplevde vi det iallafall,” säger hon, och nickar mot sovrummets skjutdörrsgarderob som täcker hela ändväggen på 2,7 + 2,5 meter.

”I vår gamla lägenhet hade vi också ett stort klädskåp med skjutluckor, men det var med tre fack, där det mittersta facket var svårt att få åtkomst till. Så vi ville gärna ha två luckor med massor av plats baktill, och det fick vi.”

”Spegelväggen är både praktisk och får rummet att se större ut", förklarar Camilla Skovby:
”Massor av skåpsplats är avgörande för oss. Och designen ritade vi upp på en bit papper, sen såg Kenneth till att det hände,” säger hon.

 

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.