Hemma hos Hanne & Bjørn


”En ordningsmänniska,” kallar hon lite ursäktande sig själv.
Hanne Jacobsen, som tillsammans med sin man, Bjørn Jacobsen, driver livsmedelsbutiken i Borbjerg vid Holstebro i Danmark, är nämligen väldigt medveten om hur hennes omgivning ser ut.
Det fanns det inget tvivel om när familjen byggde deras nya hus hus i Borbjerg.

”Jag är nog en besvärlig kund, som inte bara nickar med till allt. Och Peer från AUBO-butiken i Aulum var väldigt bra på att både förstå vad vi drömde om och på att komma med nya bra förslag,” säger hon.

En av utmaningarna i familjen Jacobsens nya hus i Borbjerg var att få ut mesta möjliga från storfamiljens två bad- och toalettrum, vart och ett på fem kvadratmeter. Större kunde det nämligen inte bli, när det även skulle finnas plats till fem barnrum.

”Mitt mål var att gömma undan så mycket som möjligt i skåp och lådor. Och Peer lyckades som tur var att övertala mig att inte investera i ett enormt högt skåp. För även fyra lådor med  insatser och andra förvaringslösningar har plats till handdukar, hårvårdsprodukter, bad och rengöring, till och med tandborstarna är udangömda,” konstaterar Hanne Jacobsen nöjt.

Den aktiva barnfamiljen har faktiskt fyllt hela listan för alla rummen. Precis som badrummet, är allt funktionellt, snyggt, enkelt, överskådligt, rymligt, tidlöst, lätt att hålla i ordning och underhålla. ”Det ser fantastiskt ut, och så är det rogivande för sinnet. Trots att rummen är små, känner man sig välkommen när man går in,” sammanfattar en mycket nöjd husägare.

 

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.