Hemma hos Ina & Martin


”Allt var bara lite bättre. Sakerna verkade mer stabila än på andra ställen", minns Ina Wiborg, som tillsammans med sin man, Martin Wiborg, ett par år tidigare åkte runt för att hitta ett nytt kök till en aktiv barnfamilj på fem.

Valet föll på ett Siena Matt Vit kök med bordsplatta i motståndskraftig getacore. ”Det var Morten, som rekommenderade den,” minns Ina Wiborg. Morten är ägare till Danmarks största AUBO-butik, som finns i Aulum sedan 2001. ”Hans poäng var att skador på en getacoreplatta kan slipas ner med sandpapper. Och redan efter några månader hade vi faktisk en olycka med ett stearinljus, som brände ner i köksön. Vi hittade lyckligtvis snabbt ett sandpapper, och tio minuter senare var skadan bortslipad,” säger Ina Wiborg.

Hon var speciellt positivt överraskad över hur enkelt det nya köket var att hålla rent och snyggt. Med en väl urvriden trasa varje dag och ett sprej med rengöringsmedel ett par gånger i månaden, ser köket fortfarande ut som det gjorde första dagen.

”Det mest anmärkningsvärda med vårt nya kök är nog att det inte finns så mycket att anmärka på. Allt fungerar. Och när en låda efter ett halvår strulade, ringde vi bara till AUBO, och så kom de och lagade det utan problem,” tillägger Ina Wiborg.
 

Ina & Martins nya kök är i modell Siena Matt Vit

 

 

 

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.