Hemma hos Therese & Carl Erik


I Nærbø i närheten av Stavanger bor Therese Tjelta, hennes man Carl Erik och döttrarna Tilla på fem och Caroline på nio. En av många norska familjer som under det senaste året har fallit för ett kök från AUBO. ”Vi är särskilt glada för de breda, djupa lådorna”, säger Therese Tjelta, som är utbildad frisör och lägger fokus på stil och design. Carl Erik är utbildad kock och lägger fokus på praktiska lösningar. En perfekt kombination för att uppfylla en köksdröm.

De är mycket stolta över resultatet. ”Köket är vår helt eget design och vi har tänkt in en massa praktiska lösningar”, säger Therese Tjelta.

Tapeten på väggen har hon specialframställt hos fotograf Tom Haga i Stavanger - för att ge köket personlighet och framhäva de vackra stommarna. ”Köket blir mer levande med den tapeten och vi ville bryta av allt det vita”, säger hon.

Stommarna är hämtade från den handtagsfria serien Venezia. Här ser vi ett skolexempel på den effekt man kan uppnå genom att förena stilrena vita element med många personliga tillbehör. Ingen annan i världen har ett kök som Therese och Carl Erik. Här kommer deras helt eget mix av maskulinitet och femininitet till sin rätt utan att ge avkall på kökets trygga lugn och estetik.


Vi hittade Therese och Carl Erik eftersom de var så entusiastiska för sitt nya AUBO kök, att de hade lagt ut bilder på Instagram med följande hashtags: #nyttkök #AUBO #belåtet
Det här är sådant som värmer ett gammalt familjeföretag som lever och andas för att uppfylla stora köksdrömmar.


Therese & Carl Eriks nya kök er i modell Venezia Matt Line

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.