Om AUBO


Danskt när det är som bäst

Det har krävts stora mänskliga resurser av energi, trovärdighet, lojalitet, respekt, flexibilitet och jylländsk envishet för att etablera och driva familjeföretaget AUBO.

Lyckligtvis hade Jens tillgång till allt detta och lite till när han 1985 etablerade AUBO Kök & Bad tillsammans med sin hustru, Grethe.

I dag arbetar 65 anställda för AUBO och var och en av dessa anställda har en viktig och unik betydelse för den dagliga driften.

Flera har jobbat för AUBO i mer än 20 år och de åtnjuter både det ansvar och den respekt som arbetet innebär. Även om Jens har passerat 60 år så deltar han fortfarande aktivt i företagets vardag från sin plats mitt i det gemensamma kontoret, flankerad av Torben Andersen som är både VD och medägare.

Även Grethe arbetar fortfarande i företaget.Deras dotter, Marlene Bertelsen, är anställd i AUBOs marknadsförings-avdelning och en svärson, Dan Østergaard, arbetar i försäljningsavdelningen där han bl.a. ansvarar för den norska marknaden.

Ett spännande affärsäventyr där det står en levande familj bakom allt.

 

VDn Torben Andersen & grundaren Jens B. Bertelsen arbetar nära varandra för att på ett säkert och framsynt sätt föra AUBO in i framtiden

 

Varför ska du välja AUBO?


Hög kvalitet, genomtänkt design och prisvärda produkter är avgörande faktorer för det stadigt växande antalet kunder som väljer AUBO för att förverkliga sina drömmar om nytt kök, badrum, tvättstuga eller förvaring.

Se mer her

En trivsam plats för arbete


AUBO är ett superbra ställe att utveckla sig på - både mänskligt och yrkesmässigt. Här finns utrymme för olikheter och vi är duktiga på att ta hand om varandra.

Se mer her

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.