AUBO leder en grön revolution

AUBO, är den första danska kökstillverkare som kan leverera inredning till kök, badrum och garderober, som uppfyller kraven i världens äldsta märkningsprogram.


Hos AUBO har vi alltid kämpat för miljön, och den kampen har nu gett påtagliga resultat. Vi är den första danska kökstillverkare som nu kan leverera inredning till kök, badrum och garderober, som uppfyller kraven i världens äldsta märkningsprogram BREEAM.

Det har tagit tre års hårt och målmedvetet arbete, men nu kan vi hos AUBO äntligen dokumentera att en massiv miljöansträngning har gett resultat. Många av våra produkter har således testats och det har fastställts att de uppfyller kriterierna i världens äldsta miljömärkningsprogram BREEAM.

BREEAM är ett klassificeringssystem som genom att mäta olika parametrar, bestämmer i vilken utsträckning hela byggnader eller enskilda produkter är hållbara. Med hjälp av AUBO:s inredning kan inredningsdelen bidra till att BREEAM-klassificerade byggprojekt får högre betyg – och därmed en högre certifiering, totalt sett.

Inom kök, badrum och garderober, som är AUBOs kärnområden, fokuseras det på komponenter av träfibrer som måste uppfylla strikta krav på utsläpp av vissa gaser. Här kan vi nu, som den första kökstillverkaren i Danmark, stoltsera med att ha dokumenterat att vi uppfyller BREEAM-kriterierna.

Vi på AUBO är redo att ta ledningen, med BREEAM-dokumentationen. Vi kommer att anstränga oss för att skapa hållbara produkter som är till gagn för både miljö och människor.

 


 

 • BREEAM är världens äldsta och Europas mest utbredda miljökoncept kring inomhusklimat och hållbarhet.
   
 • BREEAM-produkterna från AUBO har dokumenterats med leverantörsdeklarationer och specifika testrapporter för varje enskild produktgrupp.
   
 • BREEAM är en av de möjliga dokumentationsprinciperna, som antas av många investerare, för dokumentation av hållbarhet och inomhusklimat.
   
 • BREEAM-sortimentet från AUBO är brett. Det omfattar många olika typer av luckor, skåp, inredningsdetaljer och bänkskivor.
   
 • AUBO är för närvarande den enda tillverkaren av kök, badrum och garderobsinredningar, som kan leverera BREEAM-dokumenterade produkter i industriell skala.
   
 • AUBO:s BREEAM-sortiments prissättning är inte högre än rekommenderade cirkapriser.

 

Varför ska du välja AUBO?


Hög kvalitet, genomtänkt design och prisvärda produkter är avgörande faktorer för det stadigt växande antalet kunder som väljer AUBO för att förverkliga sina drömmar om nytt kök, badrum, tvättstuga eller förvaring.

Se mer her

Danskt & familjeägt


Strategin är enkel - och samma som alltid. "Vi ska hålla vårt ord och vi ska i alla avseenden uppfylla våra åtaganden.

Se mer her

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.