Cookies

 

Användning av cookies på vår hemsida

Denna hemsida använder cookies i följande syften:

  • Teknisk funktion så att vi kan komma ihåg dina preferenser.
  • Trafikmätning, så att vi vet hur många som besöker vår sida och kan dokumentera detta gentemot annonsörer enligt gemensamma branschstandarder.
  • Strategisk annonsering, så att vi kan styra hur ofta samma annons visas för samma kund samt registrera hur många som klickar på annonsen.
  • Beteendebaserad och individuellt riktad annonsering, så att vi kan visa dig de annonser som vi antar är mest relevanta för dig.

Ägarinformation
Denna hemsida ägs av:

AUBO Production A/S
Vævervej 19-23
7490 Aulum
Danmark
Telefon: +45 97473500

Cookies
Denna hemsida använder cookies i enlighet med ovanstående syften. En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att vi ska känna igen din dator vid återkommande besök. Det sparas ingen personlig information i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

Så här lång tid lagras cookies
Cookies raderar sig själva efter ett visst antal månader (kan variera), de förnyas dock vid varje besök.

Så här raderar du cookies
Se anvisning här: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hur undviker jag cookies?
Om du inte vill ta emot cookies kan du blockera dem. Se anvisning här: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vad cookies används till på vår hemsida
Cookies används för att föra statistik över antalet användare samt för information om kön, ålder, geografi och intressen gällande våra användare för att kunna anpassa innehåll och annonsering enligt detta.

Google Analytics (trafikmätning)
Hemsidan använder cookies från Google Analytics för att mäta trafiken på hemsidan.

Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annonsnätverk
Hemsidan använder följande annonsnätverk: Google Adwords
Det är möjligt att avstå från att ingå i en rad annonsnätverk som delar information mellan sig. Du hittar listan här: http://minecookies.org/fravalg

Användning av personuppgifter
Personuppgifter lämnas aldrig till tredje part om du inte uttryckligen har gett ditt samtycke till detta, vi inhämtar aldrig personuppgifter utan att du själv har gett oss dessa uppgifter vid registrering eller vid deltagande i en tävling eller liknande.

Kontakt gällande personuppgifter
Om du vill få tillgång till de uppgifter som finns registrerade om dig hos AUBO, ska du kontakta oss på aubo@aubo.dk eller på telefon +45 97473500. Denna mail eller detta telefonnummer kan du även använda om vi har registrerat felaktiga data eller om du har andra invändningar. Du har alltid rätt att veta vilka upplysningar vi har registrerat om dig och du kan invända mot en registrering i enlighet med Personuppgiftslagen PUL.

Skydd av personuppgifter
Enligt personuppgiftslagen ska dina personliga uppgifter lagras säkert och konfidentiellt. Vi sparar dina personliga uppgifter på datorer med begränsad åtkomst, dessa är placerade i övervakade faciliteter och våra säkerhetsåtgärder kontrolleras löpande för att avgöra om våra kunduppgifter hanteras på ett ansvarsfullt sätt och ständigt med hänsynstagande till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet vid dataöverföringar via Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk att andra oberättigat får tillgång till uppgifter när data skickas och lagras elektroniskt. Du lämnar med andra ord dina personliga uppgifter på eget ansvar.

Personuppgifter raderas eller anonymiseras löpande i takt med att syftet till varför uppgifterna samlades in inte längre är aktuellt. Personuppgifter sparas längst i 12 månader efter användning.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att ändringar i vår hantering av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra gällande riktlinjer för behandling av personuppgifter. I givet fall ändrar vi naturligtvis datumet för “senaste uppdatering” längst ner på sidan. I händelse av betydande ändringar kommer vi att informera dig via ett synligt meddelande på våra hemsidor.

I den omfattning vi hanterar personuppgifter om dig har du enligt personuppgiftslagen rätt att få information om vilka personuppgifter som kan ledas till dig. I händelse av att det visar sig att de uppgifter eller de data som finns om dig är felaktiga eller vilseledande, har du rätt att kräva att dessa korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan alltid komma med invändningar mot att uppgifter om dig bearbetas hos oss. Du kan även när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att inlämna klagomål gällande hanteringen av uppgifter och data gällande dig. Klagomål riktas till Datainspektionen, se personuppgiftslagen § 58, st. 1.

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.