Utökad produktgaranti


Vad omfattas av garantin?
AUBO Production A/S lämnar 10 års garanti på AUBOs köks-, badrums- och garderobsprodukter. På rörliga delar som skenor, lådans sidor, gångjärn och utdrag, ger AUBO 25 års garanti. Garantin på elektriska delar och begagnade delar (t.ex. ljus- och gasdämpare) är begränsad till 2 år. På glödlampor, batterier och liknande lämnar vi ingen garanti. Garantin täcker uteslutande skador som uppenbart kan hänföras till material eller produktionsfel och är endast giltiga för normal användning i privathem. AUBO förbehåller sig rätten att undersöka produkten och avgöra om produkten omfattas av garantin.


Vid montering:
Om ett produktfel som omfattas av garantin upptäcks under montering, skickas en motsvarande vara till kunden så snart som möjligt. Som utgångspunkt är en monterad vara en godkänd vara.


0 - 2 år från leveransdatum:
Om det uppstår ett produktfel som omfattas av garantin på monterade element, skickas nya varor till kunden. Om felet är så omfattande att det kräver ett besök av en montör från AUBO Production A/S, kommer vi att skicka ut en montör för att åtgärda reklamationen inom rimlig tid. Om det visar sig att reklamationen inte är berättigad förbehåller sig AUBO Production A/S rätten att debitera kunden aktuellt montörbesök.


2 - 10 år från leveransdatum:
Om det uppstår ett produktfel som omfattas av garantin på monterade element, skickas nya varor till kunden. Kunden byter själv ut varan/varorna. Om varan under den tid som förflutit har utgått ur AUBOs sortiment levereras en lämplig ersättningsprodukt. Det är endast AUBO som kan avgöra vad som är en lämplig ersättningsprodukt.


Garantin omfattar inte:
Garantin omfattar inte normalt slitage, skär märken, repor eller slag märken,  varor som har förvarats, monterats eller använts på felaktigt sätt, missbrukats, ändrats eller blivit rengjorda på felaktigt sätt eller med felaktiga rengöringsprodukter. Garantin omfattar inte följdskador som t.ex. värmeskador från installerade vitvaror eller fuktskador p.g.a. rengöring eller läckage.

Handelsvaror, t.ex.  bänkskivor, vitvaror, blandare, golvbeläggning, möbler, köksmaskiner och tillbehör, som säljs via AUBOs återförsäljare omfattas inte av AUBO Production A/S garanti, vi hänvisar istället till aktuell leverantörs garantivillkor. Garantin träder i kraft den dag som varan levereras. Spara kvittot. Det är ditt bevis för att du har köpt varan och måste visas fram vid garantiärenden.

 Reklamationsrätt: I upp till 5 år kan konsumenten enligt köplagen framställa klagomål till återförsäljaren om varan går sönder. Om varan hade ett fel då den blev såld har kunden rätt att få en ny vara eller att få varan reparerad. (Källa: Konsumentverket)
 

Varför ska du välja AUBO?


Hög kvalitet, genomtänkt design och prisvärda produkter är avgörande faktorer för det stadigt växande antalet kunder som väljer AUBO för att förverkliga sina drömmar om nytt kök, badrum, tvättstuga eller förvaring.

Se mer her

Danskt & familjeägt


Strategin är enkel - och samma som alltid. "Vi ska hålla vårt ord och vi ska i alla avseenden uppfylla våra åtaganden.

Se mer her

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.