Vad kostar ett nytt kök?

 

Köket är husets hjärta där man spenderar otaliga timmar på matlagning, trivsel och samvaro. 
Men vad kostar ett kök egentligen?

Det finns många valmöjligheter när man ska köpa ett nytt kök. Vilka element ska man välja, vilken bänkskiva och vilka vitvaror och hur stort ska det vara? Allt detta måste man veta innan man kan beräkna hur mycket köket kommer att kosta.


Hur mycket får ett kök kosta?
Hur mycket ett nytt kök får kosta beror helt och hållet på vilka krav du har när det gäller ditt nya kök. Därför är det viktigt att du fastställer en budget för hur mycket ditt nya kök får kosta och vilka krav som ditt kök måste uppfylla. Det kan naturligtvis vara svårt att ta ställning till alla önskemål och möjligheter – vi vet  - och därför hjälper vi dig naturligtvis gärna. 


Materialen i ditt kök
Det finns otaliga möjligheter när det handlar om sammansättning av material i ditt nya kök. AUBO Kök & Bad har ett brett urval av både luckor, handtag, bänkskivor, vitvaror osv. Du bestämmer helt själv hur sammansättningen i ditt nya kök ska vara. Kom ihåg att vi gärna hjälper dig med ett överslag på vad ert nya kök kostar och att du får gratis rådgivning och färgritningar i 3D.


Vad kostar ett kök?
Allt beroende på dina behov gällande ditt nya kök så utformar du tillsammans med AUBO Kök & Bad ett komplett kök som ligger innanför den budget ni har fastställt.


Det kostar inte något att fråga
Det kostar inte något att fråga AUBO vad ett nytt kök kostar och vi hjälper dig gärna med gratis färgritningar över ditt nya kök i 3D. Du är välkommen att kontakta en av våra landstäckande återförsäljare.


Hitta närmaste återförsäljare 

 

 

Varför ska du välja AUBO?


Hög kvalitet, genomtänkt design och prisvärda produkter är avgörande faktorer för det stadigt växande antalet kunder som väljer AUBO för att förverkliga sina drömmar om nytt kök, badrum, tvättstuga eller förvaring.

Se mer her

Beställ katalog

Få vår AUBO-katalog skickad till dig helt gratis, du får härlig inspiration direkt i postlådan..

Beställ katalog >

Hitta återförsäljare

Hitta din AUBO-återförsäljare här. Vi står redo att ge dig bra och professionell service.

Hitta återförsäljare >

Kontakta oss


Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.

OBS: AUBO stänger helt under veckorna 30 + 31, varför en längre svarstid än vanligt kommer att inträffa.