Kök i alla prisklasser
Tvättstuga i alla prisklasser
Dansk design och hög kvalitet
Dansk design och hög kvalitet
Upp till 25 års garanti
Upp till 25 års garanti
Gratis 3D-ritning
Gratis 3D-ritning

 
 
 
Modena Grå Cashmere Tvättstuga
Modena Grå Cashmere Tvättstuga
Modena Vit Tvättstuga
Modena Vit Tvättstuga
Gladstone Ek Tvättstuga
Gladstone Ek Tvättstuga
Wave Svart Tvättstuga
Wave Svart Tvättstuga

Hemligheten bakom AUBO


Hög kvalitet, genomtänkt design och prisvärda produkter är avgörande faktorer för det stadigt växande antalet kunder som väljer AUBO för att förverkliga sina drömmar om nytt kök, badrum, tvättstuga eller förvaring.

Hemligheten bakom AUBO

 

Vi väljer material med omsorg


Ända från starten har det varit en tradition inom AUBO att göra affärer med västeuropeiska leverantörer och den traditionen håller vi fast vid. Vi känner dem och de bor nära oss och emellanåt tittar de förbi på fabriken i Aulum. Vi har samarbetat under så många år att vi arbetar och tänker likadant - och framför allt så har vi samma krav gällande kvalitet.

Material som ingår i ditt nya kök, badrum, tvättstuga eller garderob från AUBO

 

Danskt och familjeägt


"Jag tror att det är viktigt för våra kunder att de gör affärer med ett familjeägt företag och inte en stor butikskedja".​

Danskt och familjeägt

 

Våra kunder sägerCamilla & Michael

”Medan renoveringen pågick, åkte vi till Østen och lät AUBO stå för kontakten med hantverkarna."


Petter & Harald

”Vi valde medvetet en enkel design, som är i harmoni med huset. Och allt blev precis så som vi hade tänkt och hoppats.”


Cana Buttenschøn

”Argh men, jag tycker det är så snyggt.
Jag är så glad, så glad."


Anna & John

"Det viktigaste för oss var att vi kunde få det rätta. Ett sådant kök kan man ha i många år."


Hanne & Bjørn

”Det ser fantastiskt ut, och så är det rogivande för sinnet."


Therese & Carl Erik

Instagram:
#nyttkök #AUBO #belåtet


Ina & Martin

”Allt var bara lite bättre.
Sakerna verkade mer stabila än på andra ställen”.

Om du behöver hjälp, information eller om du vill kontakta oss?
- Skicka ett meddelande till oss så hör vi av oss så snart som möjligt.


Kontakta oss


Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her.

Struktur på din tvättstuga - kontakt AUBO


Tvättstugan - hemmets multi rum

I de flesta hem är tvättstugan husets förvaringsrum där ytterkläder och skor, städ produkter, dammsugare och strykbräda har sin plats. Det är också där många familjer gör tvätt och förvara smutstvätt. Därför är en tvättstuga ofta ett multifunktionellt rum som måste innehålla många praktiska lösningar, och som kan rymma alla olika funktioner. Det ställer stora krav på hur din tvättstuga är inrett, men också för de element och lösningar du väljer för din tvättstuga.

Gör det lätt att använda tvättmaskinen och torktumlare

När du vill integrera tvättmaskinen och torktumlare i tvättstugan, kan du välja att placera tvättmaskinen och torktumlare ovanpå varandra som tvätt kolumn, vilket ger en känsla av att brygger satsen blir större. Du kan också välja att tvättmaskinen och torktumlaren ska placeras sida om sida lite upp i höjden för att skydda ryggen. Om så är fallet kan du välja att lägga till en utdragsplatta som tvättkorgen kan vara på.

Walk-in till husets tvätt.

En sak att vara medveten om när man etablerar ett brygger är att det är ett rum där det ofta är röran. Det är här de gamla tidningarna ligger, när ingen får dem kastade ut. Här är saker som har brutit och ar glömt. Så i ett väl genomtänkt tvättstuga finns utrymme för att gömma sin röra. Därför kan det vara en bra idé att välja en skjutdörrlösning för sin tvättstuga. Man kan kalla det walk-in till husets tvätt. För här finns både utrymme för trådkorgar med smutsiga kläder, låda skåp med strykbräda, tvätt kolumn, tvättmedel och mycket mer. Endast fantasi sätter gränser.

Diskbänk i tvättstugan

Det kan vara praktiskt med en diskbänk i tvättstugan för att tvätta smutsiga skor och stövlar av, fylla vattenhinken eller golvhinken eller tvätta barnens smutsiga fingrar. När man väljer en diskbänk för en tvättstuga, är det en bra idé att välja en som inte är för svag jämfört med lera och motorolja, medan du håller diskbänken i god storlek så att det finns plats för en golvhink eller ett par stora stövlar. Det är också en bra idé att välja en armatur som kan vändas bort från diskbänken och samtidigt ha en viss höjd, så att en golvhink eller en vattenhink kan komma under armaturen. Detta gör de praktiska uppgifterna lite enklare.

Hitta din lokala återförsäljare

Om du behöver ytterligare inspiration eller behöver personlig rådgivning, besök din lokala AUBO-återförsäljare. Vi ser fram emot att presentera dig för många alternativ inom badrum, kök, tvättstuga och garderob. Vi vill förbereda en kreativ inredning av ditt nya bryggeri, vilket tar hänsyn till både funktionalitet och design. Med detta förslag kan du få en överblick över hur din tvättstuga kommer att se ut i ditt hem. Du kan också besöka vår Instagram- eller Facebook-profil, där du kan se mer inspirerande bilder av AUBO-lösningar.